Ourselves No. 355 Black & Blue

mountain

Ourselves

Over wie wij zijn.

‘It takes two men to make one brother’

Barry

T2016-005M-0443-2

Met het opstarten van ‘Black & Blue’ wil ik me met mijn passies, namelijk denim en BBQ gaan bezighouden.

Ik wil mensen laten ervaren dat er meer is dan vluchtige fashion en het BBQ’en zoals we dat kennen. Denim is een lifestyle die mijn leven verrijkt heeft en me met veel mensen in contact heeft gebracht. De oude manier van kleding produceren, de tijd en liefde die bepaalde kledingstukken nodig hebben om ze het juiste karakter mee te geven en het tijdloze van de heritage en workwear zijn aspecten die mij zo aantrekken in de producten. Mooie materialen, kleine oplages en samenwerking met kleine producenten waar kwaliteit en passie vooropstaan, maken dat ons aanbod uniek is.

Stories by Barry

Sjors

T2016-005M-0443

Met het opstarten van ‘Black & Blue’ wil ik mensen laten ervaren dat het anders kan.

De rust en het pure van het buitenleven kunnen we integreren in ons leven door aandacht te hebben voor de dagelijkse dingen als kleding en voeding. De tijd nemen om een vuurtje te stoken, vlees rustig op temperatuur te laten komen en samen te zijn met vrienden.

Ik geniet van het delen van ervaringen en mooie verhalen met elkaar. Ondertussen lekker bezig zijn met goede producten met een rijke historie. De authenticiteit voelen van ambachten die gecombineerd worden met elkaar. En vooral, de tijd nemen om contact te maken met jezelf en met anderen om je heen.

Stories by Sjors