Beer & BBQ Workshop – Groepen No. 355 Black & Blue

Beer & BBQ Workshop – Groepen

Beer & BBQ Workshop

Het tofste van twee werelden gecombineerd! In deze workshop proef je de lekkerste bieren in combinatie met de meest verrukkelijke BBQ-gerechten. Diverse bier-spijs combinaties komen aan je voorbij. Lekkerder dan dit wordt het niet!

Op onze BBQ’s bereid je verschillende gerechten. Van vis tot vlees en borrelhapjes die bij het speciaalbier passen. Je krijgt uitleg over de barbecues, het low and slow bereiden van je gerechten en het grillen op hoge temperaturen. Alles maak je zelf!

Ondertussen neemt een biersommelier van Bierproeven.Nu je mee in de wereld van het speciaalbier. Met uitleg over het maken van bier, de smaak van bier in combinatie met eten en natuurlijk de grappigste anekdotes. Dit gaat gepaard met diverse belevingsaspecten, te denken aan het stachelen van bier of het sabreren van grote flessen!

Praktische info:
Workshop wordt gegeven voor groepen vanaf 15 personen, kosten €79,- pp, inclusief begeleiding, eten en drinken. Het menu, de speciaalbieren en de belevingsaspecten zijn afhankelijk van groepsgrootte en afgestemd op de tijd van het jaar. Locatie Black & Blue, Hatertseweg 23b, Nijmegen. Contact: sjors@black-and-blue.nl of in de winkel.

Let op: alleen voor groepen vanaf 15 personen, geen individuele inschrijving mogelijk