BBQ Workshop Grate Goods No. 355 Black & Blue

BBQ Workshop Grate Goods

BBQ-Workshop Grate Goods

De wereldkampioenen Whole Hog komen jullie een middag verrijken met hun kennis, ervaring en passie voor BBQ. Dit wil je meemaken! In deze workshop komen alle technieken aan bod, van High & Fast tot Low & Slow. De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

Opbouw workshop:
Ontvangst & Kennismaken onder het genot van een lekkere BBQ snack.
Start van de workshop, Uitleg van de recepten.
Demonstratie van de erkende pitmaster; de verschillende bereidingswijzen.
Nu ga je zelf aan de slag! Aan de hand van de recepten en met de hulp van onze pitmasters ga je zelf de lekkerste barbecue gerechten bereiden.
Als alle gerechten klaar zijn, is het tijd om ervan te genieten!
Na afloop krijg je alle informatie en natuurlijk de recepten van deze dag mee naar huis zodat je thuis vrienden & familie kunt trakteren op een culinair BBQ feestje!
Iedere deelnemer krijgt na afloop een ‘Persoonlijk certificaat’ uitgereikt.

Naast alle prijzen die ze winnen met hun wedstrijdbarbecueteam onder de naam Dutch BBQ Crew, hebben de mannen een te gekke lijn kruiden en sauzen onder de naam Grate Goods op de markt gebracht. Natuurlijk laten ze je deze hoogwaardige producten graag proeven!

Praktische informatie
Open Inschrijving. Start workshop 12.00 uur, prijs €89 pp, locatie Black & Blue, Hatertseweg 23B, Nijmegen. Meer informatie of aanmelden, in de winkel of via sjors@black-and-blue.nl